TDP-lampen

Sådan virker det

Når lampen/pladen varmes op, sættes der gang i 33 vigtige mineraler, som kroppen har brug for. Mineralernes funktion for proteinerne er stor. Får du regelmæssigt behandling med TDP lampen, opstår der en helt speciel energi, som stimulerer og fremmer knoglecellernes vækst. Samtidig fremmes calcium- og fosfattransporten til knoglerne, så gamle brud og frakturer kan heles hurtigere. 

Denne behandling lever uden tvivl op til sit navn: det føles som et mirakel, når du er færdig med din behandling. Du har fornyet energi og færre smerter. Og alle kan være med uanset alder og køn. Hvem vil ikke gerne nyde den dejlige, afslappende og beroligende varme?

Til forskel fra normale infrarøde lamper og terapeutiske apparater der bruger mikrobølger, har TDP-lampen (også kaldet IT-lampen eller Bio Spektrum Lampe) en rund plade belagt med et minerallag bestående af 33 forskellige mineraler som er vigtige for mennesket. Lampen er også kaldet "moxalampe", fordi den tit erstatter moxabehandling i Kina.

Når pladen opvarmes til en bestemt temperatur, sættes disse i bevægelse og udstråler hermed egne specifikke elektromagnetiske bølger på 0,002-0,050 mm indenfor det infrarøde spektrum, som optages gennem huden. Dette elektromagnetiske felt er i overensstemmelse med den raske krops egne elektromagnetiske felt hvorfor det trænger ind i dybden og virker harmoniserende.

 

Dette bevirker, at den ubalance der findes i kroppen, bliver vendt til balance. Dette vil igen fremme vævs- og organfunktionerne.

Udover at varme, er den meget værdsat af især gigt og ryg patienter for dens smertelindrende effekt.

Lampen placeres 20-40 cm fra din krop og du ligger blot og slapper af og nyder den behagelige varmen til roligt musik.

TDP-lampen er kendt som en effektiv behandling mod præmenstruelt syndrom, til regulering af kvindelige hormoner, modvirke ufrugtbarhed, infektioner i bækkenområdet, sædcellekvalitet. Bio-spektrum behandlingen er bevist, at være fuldstændig uden kræftfremkaldende virkning og kan ikke bevirker nogen for fysisk deformitet eller genetiske ændringer, dvs. der ikke er påvist nogen negative effekter at behandlingen.

For at afhjælpe akutte smerter - bruger jeg også TCM akupunktur, Acunova akupunktur og TDP-behandling. I nogle tilfælde også via Hypnose.

Fordelene ved TDP terapi

Der er påvist gode resultater ved behandling af bl.a.

- immunforsvaret
- menstruationsbesvær
- smertelindring
- led- og muskelsmerter
- ledbetændelse/gigt (rheumatoid arthritis)
- tennisalbue
- frossen skulder
- seneskedehindebetændelse
- årebetændelse
- milde infektioner
- visse hudproblemer
- hælsporer
- knoglebrud
- blærebetændelse
- lændehold
- infertilitet

Kan TDP bruges på alle?

Ja! Der er ingen begrænsninger i alder eller køn.

Behandlingen er smertefri - lampen udsender blot en behagelig varme.

Hvor ofte og hvor meget?

Behandlingshyppigheden kan variere fra 1- 2 gange ugentligt, indtil bedring.

 

Mod arthritis (gigt) og smertekontrol

Virkningen af TDP-lampen brugt til lindring af smerter samt ledbetændelse (arthritis) er rost til skyerne. Fjerner og lindrer smerter i knæ, nakke skuldre m.fl. og giver glæden tilbage ved at kunne bevæge sig uden smerter igen.

 

 

TDP fjern-infrarød behandling af knoglebrud

Undersøgelser har vist at selv gamle brud, kroniske frakturer, kan heles, med TDP behandling. Ved brug af elektromagnetisk stråling på de brækkede knogle ender, tiltrækkes calcium og bruddet gror sammen og heler op.

Mineraler har en essentiel betydning for mange proteiner, f.eks. zink bidrager med denne effekt. Ved regelmæssig brug af TDP-lampen fremmes evnen til at tiltrække proteiner og herved aktiveres proteinfunktionen. Behandlingen udsender ligeledes en speciel energi, som stimulerer og fremmer knoglecellernes vækst samt fremmer calcium og fosfortransporten til knoglerne. Dette fremskynder naturligvis ophelingen.

Styrke immunforsvaret

Bio—spektrum behandlingen fremmer immunforsvaret og giver en drastisk stigning i antallet af hvide blodlegemer. Den specielle frekvens som TDP-lampen udsender, stimulerer også brisselen og knoglemarven og forsøg har vist at kroppens forsvar mod sygdomme forøges med 60% ved behandling med TDP-lampen.

 

 

varme smerter muskel betændelse

TDP mirakel lampe

Forkæl dig selv, med en kombineret behandling med TDP varme lampe og akupunktur.