massage parafin behandling

PARAFIN BEHANDLING

Nyttige egenskaber ved paraffinbehandling

Parafinbehandling beroliger kroniske ledsmerter og lindrer muskelkramper og forbedrer blodgennemstrømningen til indsatsområdet. Det forbedrer mobiliteten hos mennesker med gigt, bursitis og andre kroniske sygdomme, der forårsager smerte og kramper i musklerne. Paraffinterapi glatter og blødgør tør, revne, hård og skrælende hud. Det kan være nyttigt i sådanne kroniske hudsygdomme.

 

Godt mod eksem og psoriasis, gigt eller bare somselvforkælelse.

 

Anvendes som kosmetisk procedure

Parafin anvendes også som skønhedsbehandlinger. Voks og fugtighedsolie under proceduren blødgør og glat huden. Det er bedst at anvende paraffinbehandling efter peeling. Da paraffin åbner porerne, hjælper det også med at forberede huden til andre kosmetiske procedurer. Parafin forbedrer også blodcirkulationen i hænder eller fødder og kan give hudtonen, hvilket reducerer aldersrelaterede ændringer.

Hvordan virker

 Parafinbehandling er en slags dyb opvarmning. Spiruleret paraffin voks absorberer og opretholder meget varme. For eksempel når du nedsænker dine hænder eller fødder i et paraffinbad, kommer varmen fra voks til indflydelsesområdet, da paraffin hærder. Varme forbedrer blodcirkulationen, lindrer smerter og lindrer kramper. Ved at bidrage til at blødgøre huden, hæver paraffin blodstrømmen til huden, samtidig med at porerne åbnes og fugt holdes i de dybere lag af huden.