sund vægttab omega3 balance olie slankekur zinzino fiskeolie

ET SUNDERE OG GLADERE LIV

Vi er alle individuelle, derfor laver jeg også et kostforløb, som er tilrettet tine behov og ønsker.

jeg sørger altid for at du føler dig grundig klædt på, til at klare dig selv, også fremadrettet, når forløbet hos mig er afsluttet Således at du kan bevare dit vægttab og føle dig klar til en glad og sund hverdag, med energi og overskud. 

Har du også prøvet utallige kure, uden held, måske snarere tværtimod..taget lidt ekstra på bagefter, er det nu tid til at starte et forløb, der kan ændre din livsstil, til et varrigt vægt tab.

sund glad kost

kostvejledning  slankekur fedme fiske olie omega 3 zinzino balance olie

KOSTVEJLEDNING

Som kostvejleder vil jeg beregne dine personlige tal, så du får oversigt over havd du kan spise for, at tabe dig. Og hvad der vil være bedst for dig at tabe pr. uge.

Hvad du kan tillade dig, at spise ekstra, de dage du træner? 

Hvordan du fx. kan "spare op" til weekend, så du godt kan tillade dig at spise ekstra der. 

Du får mappe med vejledning, skemaer, oversigt over kalorier, sunde og mættende tilvalg mm.

Desuden får du også medlemsskab af min lukkede FB gruppr: Livs sund.  En gruppe kun for dig, der har valgt et kost/ vægttabs - forløb hos Livsperlen, med nyttige links, opsfrifter, sparring mm.

kostforløb

fiske olie balance olie omega 3 zinzino sund kost

TAG SPRINGET!

Føler du, at din krop ikke er i balance, så kan et sundhedstjek være en god ide, til at vise hvordan din krop egentlig har det  Du vil grundigt blive undersøgt for hvad din krops symptomer forsøger at fortælle dig, og jeg vejleder og støtter dig i at bringe din krop tilbage i balance.

Du kan se priseksempler i menufeltet på hvad det koster at være i et forløb hos Livsperlen.

Under kontakt siden kan du benytte kontaktformularen til uforpligtende at kontakte mig, hvis du har spørgsmål og gerne vil vide mere om hvad jeg kan gøre for dig.

kostforløb