RYGESTOP

Har du et ønske om at kunne kvitte cigaretterne, men har måske altid haft en trang der vender tilbage, så har du nu muligheden for alvor til at kunne gøre noget ved det.

For dig, som vil være røgfri, kan det være en god idé at modtage hypnose på et helt nyt niveau du aldrig har oplevet før. Du får det hurtigt bedre, hvis du ryger færre cigaretter. Desuden viser forskning, at chancen for et vellykket rygestop er lige så stort, hvis du først trapper ned for så at stoppe helt med at ryge, som hvis du stopper helt med at ryge på én gang. Med proffesionel hypnose hos Livsperlen.dk får du den støtte, du har brug for, når du vil opnå varigt rygestop.

Det smarte ved at modtage denne form for hypnose er, at du stille og roligt vænner dig til at undvære cigaretter. Du kan i dit eget tempo fravælge de cigaretter, som er lettest at undvære. Med hjælp i form af vores hypnose slipper du for de værste abstinenser, fordi du kan tilfredsstille rygetrangen, så snart den opstår. Og du får masser af tid til at vænne dig af med selve rygningen – tiden er på din side.

Når du trapper ned med hypnose hos os, kan du bryde vanen effektivt – og du fordobler dine chancer for rygestop, når du modtager hypnose i forhold til at holde up uden hjælp fra noget som helst.

Jeg har oplevet et behandlingsforløb, der har været meget effektivt og virket meget hurtigt på min krop. Jeg har fået afhjulpet alle de ting jeg kom med. Det var især fordøjelsen, som er kommet helt styr på, så ikke flere mave smerter! Nakke smerter og klump i halsen er ligeledes forsvundet. Man føler sig velkommen og anbefales på det varmeste :-)

Lene Arvad Mogensen, 42 år, Østbirk

Dygtig proffesionel og omsorgsfuld behandling i rolige hyggelige omgivelser. Jeg døjede meget med hovedpine, hedeture, samt nakkespændinger. Fik stor udbytte af mine besøg og ved hvor jeg skal hen, hvis problemet opstår igen.

Kirsten Visborg Jensen, Vrold, 54 år