ANGST

Går du med  angst , så vil  hypnose helt sikkert kunne lave forandringer i dig, som gør at du vil kunne slippe af med disse ubehagelige ting som din krop inderst inde bygger op i dig.

Hvor kommer angst fra?

Angst kan vise sig både som hjertebanken, panik angst, angst for angsten, øgede bekymringer og uro/ ubehag. Angst og fobi skabes af negative overbevisninger som: j jeg kan ikke klare det, jeg er ikke god nok, jeg duer ikke, andre kan ikke lide mig, andre respekterer mig ikke, verden er upålidelig, jeg kan ikke stole på andre ... 

Disse negative overbevisninger er konklusioner, som er opstået på baggrund af hændelser i livet. Angst opstår ofte af negative erfaringer fra samspil med andre mennesker eller dyr, men de kan også stamme fra ulykker, naturkatastrofer dødfald m.m.

Angst kan være utolig belastende og hæmmende i hverdagen, både for dig med angst og for dine pårørende. Du har sikkert følt dig magtesløs, måske håbløs, men heldigvis kan der gøres noget. Jeg har hjulpet rigtig mange med angst, til et helt nyt liv, fyldt med energi og livslyst .

Fobi er altid knyttet til dødsangst og angst for kontroltab.

Kontakt os i dag og hør om netop dine muligheder med hypnose fra Livsperlen.dk

Der er altid materiale i en personlig livshistorie, som kan bruges i behandling af angst og fobi. Dette materiale er erfaringer og viden, som kan slette de negative angstskabende overbevisninger.