5 Path Hypnotisør, Master Hypnotisør og Hypnoterapeut

Hypnoterapi - der rydder vi op i dine følelser

Alle følelser er gode, hvis de er i overensstemmelse, med  situationen. Vi skal have fx både vrede og angst. Det er vigtigt at kunne reagerer på fx en bil der pludselig kommer susende. Der skal du blive skrækslagen og flygte, men hvis det for dig har taget overhånd, måske i form af ændret adfærdsmønster, ekstrem bekymring, angst anfald, hidsighed, irretation , frustration, stress, depression mm, kan du  få hjælp til at komme i balance med dig selv igen. Der er altid en grund til at det er opstået. Det kan være pga af en tidligere  dårlig oplevelse i barndom, i skolen, relationen til dine forældre, søskende og partner Måske har du haft en dårlig omgangs kreds, fordi du ikke turde sige fra , eller et uheldig forhold til en partner, der ikke har  behandlet dig med respekt og værdighed.. Måske lider du lige som mange andre jeg ser i klinikken af lavt selv værd. Føler ikke du slår til, eller helt lever det liv du gerne vil., muligvis fordi andre engang har talt ned til dig og gjort dig selv- kritisk og ked af det.E ller en lærer/ forældre/ søskende/ en ven direkte eller indirekte har fortalt dig, at du ikke duede til noget. Måske spiser du, drikker el ryger for meget, fordi du føler dig frustreret, altså pga en følelse som du ikke helt kan tackle. Det handler om følelser, men det kan godt være svært at sætte direkte ord på Du føler måske bare der er noget der gør dig usikker og ked af det og savner noget tryghed og anerkendelse.

Hypnoterapi er rigtig ofte lige den brik du mangler i dit puslespil for at komme i balance, også selv om du har været til et utal af undersøgelser, samtaler med psykolog og psykiater uden du føler den store ændring. Hypnoterapi hjælper, der hvor alt andet du har prøvet ikke gjode !  det ser jeg gang på gang. Det er også det der gør mit arbejde så fantastisk givende og spændende. Vi er alle unikke, derfor er hver enkelt Hypnose session også unik, fra person til person. Ofte er 2-4 gange nok til at starte dit nye positive liv!

hypnose angst ADHD OCD omega3 fiskeolie balance olie zinzino LEV ANTI INFLAMMATORISK omega 3 fiskeolie balance olie zinzino hypnose angst selvværd OCD

Børn/Unge og Hypnose

Jeg tilbyder også hypnose til børn og unge. Alt for mange børn og unge går rundt og oplever enten ubehag, angst, lavt selvværd, mavesmerter, uro, søvnproblemer, sengevædning eller andet som giver dem en stresset og problemfyldt hverdag. Desværre bliver også mange moppet, hvilket er meget traumatisk for et lille barn. Mange unge udvikler depression, fordi deres stress situation ikke blev bearbejdet på et tidligere stadie. Det er rigtig synd og kan give alvorlige sår på sjælen. Jeg hjælper gerne med at få dit barn i balance, så alt i hverdagen bliver nemmere og  mere glad og positivt.  Det er vigtigt, at du som forælder deltager i den  indledende snak. Jeg tager mig altid rigtig god tid, så barnet føler tryghed og tillid. 

KAN SMÅ BØRN HYPNOTISERES ?

Svaret er : JA, sagtens.Faktisk har mindre børn  endnu lettere ved at gå i hypnose, da de i forvejen har et meget kreativt sind, og nemt ved at forestille sig ting. Jeg har rigtig god succes med hypnose til børn, og da vi jo kan snakke sammen under selve hypnosen og de også bagefter kan huske hvad vi talte om, fortæller de glad og stolt dig som forædre bagefter, hvad de har oplevet under hypnosen. Børn er så skønne og umiddelbare, og lever i forvejen lidt i en " eventyr verden", hvor de tror på feèr, engle, nisser mm. så jeg tilrettelægger hypnosen ud fra barnets alder, på en spændende måde. De føler faktisk at de kommer lidt på en lille " rejse" og glæder sig til næste gang.  Jeg elsker børn og har selv 3.i, som nu er ved at være store.  2 piger og 1 dreng. så selv om de nu er ældre, er de min inspirations kilde til også, at arbejde med børn.

At hjælpe børn er en særlig gave! Hver gang et barn bliver hjulpet via hypnose,betyder det at hele deres liv, også som voksen bliver nemmere. Børn er den største gave og fortjener det bedste. Alle forældre gør alt deres bedste, for at være den bedste forældre for sit barn, også selv om livet måske nogle gange gør ondt, og at have et barn der ikke trives er meget hårdt for hele familien. jeg hjælper gerne med en snak, både inden og efter hypnosen.

hypnose børn mobning ADHD OCD angst selvværd vrede fiske olie omega 3 balance Zinzino

Klient udtalelese

"Da jeg kom, var jeg forvirret, havde ingen selvtillid, dårlige tanker om mig selv, og vægtproblemer.
Nu, efter 1 mdr. føler jeg mig sikker på mig selv, har fået gjort op med nogle ting, som jeg skulle ha gjort for lang tid siden, og sukker trangen er væk!
Derfor vil jeg gerne anbefale andre at prøve hypnose"

Jette Jensen, 72 år, Horsens.

Hvorfor hjælper Hypnoterapi, når alt andet ikke gør?

Det er nemt at svare på: fordi Hypnoterapi fjerne årsagen til din ubalance. Jeg arbejder ud fra 5 PATH hypnoterapi, der er en meget anerkendt behandlingsform, ganske enkelt pga. de fantastiske resultater. Så er det nu du gerne vil have varig forandring er Hypnoterapi et rigtig godt valg.

.Jeg oplever ganske ofte, at mine klienter har været til flere forskellige psykologer, psykiatere osv. gennem årene, men uden at føle de er blevet rigtig hjulpet. De har følelsen af, aldrig rigtig at nå helt ind til kernen. I traditionel terapi arbejdes der nemlig med din bevidsthed. Her er hypnose og hypnoterapi anderledes, da der arbejdes med underbevistheden også. Jeg fjerner årsagen til din ubalance, hvilket giver varig forbedring.

Jeg ser gang på gang, at hypnoterapi virker så effektivt, at mine klienter er meget forbavset. En ubalance som de måske troede aldrig rigtig kunme rettes op, bliver ændret i løbet af forbavsende kort tid. Så er du klar til at lade dit liv slå en koldbøtte og komme ud af den / det du sikkert har kæmpet med alt for længe?

Hypnoterapi - Nøglen til dine følelsers balance

Jeg  lover naturligvis aldrig  mirakler med min behandling. Men omvendt så er det ofte så effektivt, at det for dig som klient vil føles som et lille mirakkel. Ofte hører jeg sætningen ” nu har jeg kæmpet SÅ længe med det her – havde jeg da bare vidst at det var Hypnoterapi der var løsningen, så havde jeg sparet mig selv for en masse ekstra bekymringer mm ”

Det er også det, der for mig som, hypnoterapeut, gør min hverdag så spændende og givende. Jeg brænder virkelig for mit arbejde med at hjælpe andre mennesker og det gør mig dybt  taknemmelig, at se forandrings proseccen fra klient til klient. Min passion for hypnoterapi, gør også at jeg hele tiden videre udvikler mig rent fagligt. Jeg deltager løbende i både kurser og kongresser og har et bredt kollega/ sparrings netværk, som er helt unik.

VI HAR NOGLE AF DANMARKS BEDSTE BEHANDLINGSFORMER

RING PÅ: 22 89 80 12 OG HØR HVAD VI KAN HJÆLPE DIG MED.