Min drivkraft er at støtte og vejlede dig
til din positive forandring, og se det
lykkedes er unik for hver gang!

RAB Akupunktør & Acunova Akupunktør

Acunova Akupunktur

Citat klient: " min livskvalitet er væsentlig bedre"

Acunova Akupunktur, adskiller sig fra alm akupunktur, da det går direkte på nervesystemet, og ofte har øjeblikkelig effekt, så din smerte forsvinder på et split-sekund. Acunova er også kendt for sine fantastiske effekt på diverse øjenlidelser, samt meget andet.

Akupunktur der virker!

Akupunktur er en flere tusinde år gl. anvendt metode, som bygger på utallige studier af menneskekroppens funtioner, både mentalt og fysisk. Derfor er akupunktur også kendt for at hjælpe på mange lidelser, som i den medicinske verden ikke kan afhjælpes. 

Akupunktur Tilskud

Langt de fleste sundheds forsikringer dækker akupunktur behandlinger. Dvs. at du kan få op til 12 behandlinger gratis. Du skal blot spørge om en henvisning, Hvis du er i tvivl, så ring og få en snak med mig, på tlf: 22 89 80 12

Øre akupunktur - til alle

Øre akupunktur er meget effektivt. Jeg bruger det i kombination med alm akupunktur, hvoket forstærker de posotive reaktioner på behandlingen.

VI HAR NOGLE AF DANMARKS BEDSTE BEHANDLINGSFORMER

Akupunktur migræne knæ gigt fiske olie omega3 balance olie zinzino

Hvad er Akupunktur

Jeg har studeret Kinesisk medicin og er derfor TCM Akupunktur, som er godkendt af Sundhedsstyrelsen. Talrige videnskabelige undersøgelser i såvel Kina som resten af verden viser. at akupunktur har en dybtgående virkning på kroppen. at adskillige lidelser kan påvirkes gunstigt med akupunktur, visse sygdomme kan helbredes fuldstændigt med akupunkturbehandling. Jeg udarbejder altid individuel journal, som tilrettelægges ud fra netop dine ubalancer.

Hvordan virker akupunktur ?

Jeg bruger 100% sterile engangsnåle, som er ultra-tynde. Man kan sammenligne det at sætte nåle i kroppen under akupunkturbehandling med det at taste et nyt program ind på en computer. Når nålene er sat rigtigt, kan programmet aflæses af hjerne og rygmarv, og kroppen kan nu bruge det nye program på en sådan måde, at den kan komme i bedre balance. Akupunktur har først og fremmest en stor smertestillende effekt. På nogle udenlandske hospitaler bruges akupunktur endda som bedøvelsesmiddel ved operationer eller fødselshjælp. Akupunkturens smertestillende virkning  har bla. noget at gøre med, hvad man kan kalde for kroppens eget morfinsystem.

Under akupunkturbehandling bliver der frigjort et hormonstof: endorfin,  kroppens eget morfin. Endorfinet har morfinens positive egenskaber, som f.eks. at være smertestillende og beroligende, men ikke de uheldige bivirkninger, som morfin kan have. Det er også endorfinerne, som gør akupunkturen så velegnet til tobaksafvænning.

Hvad er Acunova Akupunktur ?

I Acunova akupunktur sker der en direkte påvirkning på nervebanerne. Her anvendes kun ganske få nåle  Er særdeles effektivt ved smertebehandling, oftes med øjeblikkelig smertelindring! Er desuden kendt for sin fantastiske evne til, at hjælpe på diverse øjenlidelser, samt mange af andre lidelser.

 


I TKM, Traditionel Kinesisk Medicen, findes ialt 365 akupunktur punkter på kroppen, som kan kombineres alt efter ubalance.

Der anvendes dog kun max. 10 punkter til hver behandling,( samt bilatteralt ) for ikke at overstimulere kroppen.

Før behandling udarbejdes en grundig diagnose og journal, som er unik for hver person.

Nålene er

100% sterile, ultra tynde engangsnåle. Du vil føle en snurrende, " sovende" fornemmelse efter indstik. Mange bliver så dejligt afslappede at de falder i søvn, når de efterfølgende skal ligge med nålene i 20-30 min.

HVILKE SYGDOMME KAN KURERES MED AKUPUNKTUR


Akupunktur migræne knæ gigt fiske olie omega3 balance olie zinzino

Store muligheder med Akupunktur.

Hvilke sygdomme kan kureres med akupunktur ? 

WHO har lavet en lang liste over sygdomme som har positiv effekt med akupunktur. Det er fantastisk, hvilke resultater man kan opnå m.h.t. aflastning af symptomerne for disse lidelser. WHO, Verdenssundhedsorganisationen under FN, har på grundlag af videnskabelig forskning udarbejdet en liste over lidelser, hvor akupunktur er særligt velegnet. Alle former for smerter, gigtsygdomme i led og muskler, hovedpine/migræne, frossen skulder, tennisalbue, rygsmerter, menstruationsproblemer, mavelidelser, hormonelle problemer, bihulebetændelse, højt blodtryk, hudproblemer (eksem/psoriasis), kredsløbsproblemer, lidelser i sanseorganer, lavt immunforsvar og mange andre problemer. Endvidere er akupunktur meget effektivt ved sportsskader, eller skader opstået efter fald og andre ulykker, f.eks. piskesmældslæsioner.

Dog kan man ikke kurere AIDS, Parkinsons syge, insulinkrævende diabetes, Kræft, dissemeret Sclerose, Alzheimers.

Kan jeg få tilskud fra nogle i Danmark?

Du vil kunne få tilskud fra Sygesikring Danmark

Sygeforsikringen ”danmark” giver tilskud til akupunktur, når betingelserne for tilskud er opfyldt – se dem på ”danmark”s hjemmesidewww.sygeforsikring.dk/akupunktur

Jeg anvender øreakupunktur, som ekstra supplement til akupunktur behandlingen. Er særdeles effektivt !

I stedet for nåle, kan også anvendes magnet kugle plastre, som stimulerer punkterne.

RING PÅ: 22 89 80 12 OG HØR HVAD VI KAN HJÆLPE DIG MED.