PATIENTERNE SIGER

Jeg har oplevet et behandlingsforløb, der har været meget effektivt og virket meget hurtigt på min krop. Jeg har fået afhjulpet alle de ting jeg kom med. Det var især fordøjelsen, som er kommet helt styr på, så ikke flere mave smerter! Nakke smerter og klump i halsen er ligeledes forsvundet. Man føler sig velkommen og anbefales på det varmeste :-)

Lene Arvad Mogensen, 42 år, Østbirk

Jeg havde prøvet at blive gravid i et par år, uden held. Tog så kontakt til Livsperlen, med henblik på, at blive gravid. Marianne, du gav mig en afslappethed og ro omkring, at blive gravid, ved at bruge akupunktur. Jeg fik akupunktur løbende over et par måneder, hvilket gav mig en graviditet 2 mdr. efter behandling og har i dag en sund og rask dreng, og en rigtig god graviditet. Tusinde tak til Marianne og anbefaler dig gerne til andre

Anja Rasmussen, Brædstrup

"Da jeg kom, var jeg forvirret, havde ingen selvtillid, dårlige tanker om mig selv, og vægtproblemer.

Nu, efter 1 mdr. føler jeg mig sikker på mig selv, har fået gjort op med nogle ting, som jeg skulle ha gjort for lang tid siden, og sukker trangen er væk!
Derfor vil jeg gerne anbefale andre at prøve hypnose"

Jette Jensen, 72 år, Horsens.

" Fra at være påvirket af, at være i åndenød konstant, har jeg oplevet, at akupunktur har givet mig indsigt i hvordan jeg kontrolerer min vejrtrækning, samt åbnet op for mit åndedrag, så at jeg har fået det meget bedre og fået mere ro på ifht. min KOL, Og tro på at jeg er blevet bedre, hvor jeg før havde mistet håbet og troen på, at der kunne gøres noget. 

Jeg vil til enhver tid anbefale akupunktur til alle! "

Ruth E. Sørensen, Horsens

Dygtig proffesionel og omsorgsfuld behandling i rolige hyggelige omgivelser. Jeg døjede meget med hovedpine, hedeture, samt nakkespændinger. Fik stor udbytte af mine besøg og ved hvor jeg skal hen, hvis problemet opstår igen.

Kirsten Visborg Jensen, Vrold, 54 år

Mit forløb hos Livsperlen.dk har været utrolig givende og helbredende. Der har været smerter flere forskellige steder, som er blevet væsentlig mindsket. Heriblandt kan nævnes en tidligere knæ operation - vrid i skulderen - smerter i lænden. Derudover har jeg fået kontrol over min græsallergi, som jeg har haft igennem 14 år. Kæmpe bonus! :-). Alt i alt et rigtig godt forløb.

Rune Thomsen, Østbirk, 31 år

Jeg var så heldig, som 49 årig, at få øjnene op for akupunktur og oplevede, at jeg pludselig kunne sidde mere stille og tale tydeligere. Jeg oplevede også, at mit synkebesvær forsvandt når jeg spiste. Jeg erfarede også at min allergi igennem 43 år forsvandt. Igennem de sidste 15 år har jeg fået botox i min venstre arm, men det har akupunkturen også afhjulpet, så jeg er nu fri for at få botox indsprøjtninger.

Lars Thue Hansen, Sabro, 50 år, født med spastisk cerebral parese

Jeg har fået meget bedre kontakt med underlaget, før føltes det som at gå på "puder". Før havde jeg smerte i ryggen, men den er nu helt væk. Min livskvalitet er væsentlig bedre. Sover også bedre og har generelt fået mere energi. Er godt tilfreds med forløbet.

Malthe Sørensen, Østbirk, 77 år, med neuropati

THANK YOU !


kosttilskud balance olie fiskeolie omega 3 fedtsyre balance zinzino

Vi værdsætter din mening meget!

RING PÅ: 22 89 80 12 OG HØR HVAD VI KAN HJÆLPE DIG MED.